Select Page

Photobooth huren voor bruiloft

Ga je trouwen? Natuurlijk wil je je gasten vermaken en alles ook vereeuwigen. Onze betaalbare photobooth voegt een extra dimensie toe aan jouw bruiloft. Bij ons krijg je een HD-camera, flitser, onbeperkte afdrukken en gratis levering in de regio. Maak jouw bruiloft onvergetelijk met BlitzBooth!

Reserveer jouw plek direct

Onbeperkt printen

Verras je gasten met onbeperkt printplezier: bij ons hoef je niet te letten op het aantal afdrukken.

Inclusief levering

Laat het gedoe van opbouwen, afbreken en vervoeren aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op je event. Lees hier meer over ons servicegebied.

HD-camera met flitser

Met onze kwalitatieve camera en flitser legt BlitzBooth elk moment haarscherp vast. Na je event krijg je alle foto’s digitaal aangeleverd. 

Photobooth huren bruiloft

Ga je trouwen? Natuurlijk wil je dan je gasten vermaken en alles ook vereeuwigen. Onze betaalbare photobooth voegt een extra dimensie toe aan jouw bruiloft. Bij ons krijg je een HD-camera, flitser, onbeperkte afdrukken en gratis levering in de regio. Maak jouw bruiloft onvergetelijk met BlitzBooth!

Reserveer jouw plek direct

Onbeperkt printen

Verras je gasten met onbeperkt printplezier: bij ons hoef je niet te letten op het aantal afdrukken.

Inclusief levering

Laat het gedoe van opbouwen, afbreken en vervoeren aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op je event. Lees hier meer over ons servicegebied.

HD-camera met flitser

Met onze kwalitatieve camera en flitser legt BlitzBooth elk moment haarscherp vast. Na je event krijg je alle foto’s digitaal aangeleverd. 

Zoveel foto’s printen als je maar wilt

Bij BlitzBooth streven we naar het leveren van buitengewone service die verder gaat dan simpelweg foto’s maken. Profiteer van onbeperkte afdrukken tegen een vaste prijs, zodat jij en je gasten naar hartenlust foto’s kunnen maken. Eén foto is voor jullie als bruidspaar en een tweede foto mogen de fotomodellen zelf meenemen naar huis.

Wij begrijpen het belang van plezier en daarom bieden kosteloos een uitgebreide verzameling bruiloft props om een dosis vreugde en creativiteit toe te voegen aan elke foto: van ringen tot gekke brillen. Onze trouwaccessoires garanderen een glimlach op ieders gezicht! 😁

Reserveer snel en eenvoudig

Fotostrip printen

Onze leverservice voor bruiloften

Gemak en service zijn onze prioriteiten. Daarom verzorgen wij alle logistieke aspecten voor jou, zodat jij je kunt focussen op het trouwfeest. Ons toegewijde team bezorgt en installeert de photobooth op de door jou gekozen locatie. Na afloop van je bruiloft halen we de BlitzBooth weer op, in overleg met jou. 📸

Binnen een straal van 10 kilometer rondom Roermond is de levering kosteloos. Uiteraard leveren we ook in de rest van Limburg (ook in België en Duitsland). Na het indienen van je aanvraag ontvang je van ons een vrijblijvend prijsvoorstel voor de bezorging op jouw specifieke locatie.

Waar wacht je nog op? Laat BlitzBooth deel uitmaken van jouw bruiloft en laat ons de magie vastleggen die ontstaat wanneer je geweldig gezelschap, leuke accessoires en puur plezier combineert. 🎉

Ontvang binnen 24 uur een reactie

De BlitzBooth was een echte toevoeging aan onze bruiloft! Des te later het werd, des te grappiger de foto’s. Hilarisch om ze achteraf ook digitaal nog eens terug te zien.

Laura Tegelbeckers

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat we je een passend antwoord kunnen geven. 😊

Wat zijn de voordelen van het huren van een photobooth voor mijn bruiloft?

Een photobooth voegt een interactief en plezierig element toe aan je evenement en  stimuleert sociale interactie tussen je gasten. De meeste stellen willen dat de gasten één foto in hun trouwboek plakken. De tweede afdruk mogen ze zelf meenemen als herinnering aan de bruiloft.

Kan ik de photobooth aanpassen aan het thema van mijn  bruiloft?

Absoluut! We hebben verschillende ontwerpen voor bruiloften waaruit je kunt kiezen. Ook is het mogelijk om een eigen tekst, jullie namen en trouwdatum op een ontwerp te zetten. Het is uiteraard ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Geef dit aan bij de boeking.

Wat als er problemen zijn met de photobooth tijdens mijn bruiloft?

We’ve got you covered! Wij testen altijd alles bij de installatie. Mocht er toch iets gebeuren wat je niet zelf kunt oplossen, dan staat onze helpdesk (ook ‘s avonds) klaar om je te helpen.

Zijn er beperkingen op de duur van het gebruik van de photobooth tijdens mijn bruiloft?

Onze BlitzBooth wordt in de regel eigenlijk altijd gebruikt voor een dagdeel. Denk dan aan een bruiloftsfeest in de avond of een verjaardagsborrel op zondagmiddag. Wil je langer huren? Daar komen we wel uit.

Zijn er specifieke ruimtevereisten of technische voorzieningen nodig voor de opstelling van de photobooth op locatie?

De opstelling is eenvoudig en flexibel, met minimale ruimtevereisten. Een standaard stopcontact is voldoende. Wij zorgen voor een moeiteloze installatie op jouw gewenste locatie en daarbij is het vooral belangrijk dat de camera niet op een raam of lichtbron staat gericht.

Hoe worden de foto’s geleverd en is er een limiet op het aantal afdrukken?

Na je bruiloft ontvang je alle losse foto’s die zijn gemaakt nog eens per mail. En over het limiet: je huurt de BlitzBooth per dagdeel (denk bijv. aan één avond). Je zit dan niet vast aan limiet en geniet zorgeloos van onbeperkte afdrukken. Wil je de photobooth langer huren, informeer dan even naar de mogelijkheden.

Kan ik een photobooth huren voor mijn bruiloft in Limburg?

Jazeker. De bezorging in een straal van 15 kilometer rondom Roermond is kosteloos en inbegrepen. Ook in de rest van Limburg komen we vaker. Omdat dit wat verder rijden is voor ons, komt er wel nog iets bij de prijs. Je kunt je locatie aangeven in het boekingsformulier en ontvangt een vrijblijvend prijsvoorstel voor levering op jouw locatie.