Select Page

BlitzBooth briefing

Bedankt voor je reservering bij BlitzBooth! Wij gaan samen onvergetelijke herinneringen vastleggen. Lees deze pagina goed door voor een soepel verloop van het huren en om kosten achteraf te voorkomen. Let’s start!

Photobooth limburg

1️⃣ Plaatsing

Wij installeren de BlitzBooth op de door jou gekozen plaats. De BlitzBooth dient binnen te staan op een gelijke ondergrond bij voorkeur tegen een wand zodat niemand over de kabels aan de achterzijde kan struikelen (zie foto als voorbeeld). Er dient 1 vrij stopcontact in de buurt te zijn. Wij maken graag gebruik van een stevige statafel of ander stevig meubel om de printer (13 kg) op te plaatsen. De BlitzBooth is niet waterbestendig. Hij mag alleen buiten worden geplaatst als hij bij alle weercondities droog blijft. 💦

Twijfel je over de beste plaats? Vraag ons bij levering om advies. Wij denken graag met je mee voor het beste resultaat.

Fotobooth bruiloft kasteel

2️⃣ Belichting

De juiste belichting zorgt voor de best mogelijke plaatjes. De BlitzBooth werkt het beste in een donkere ruimte/hoek. De ingebouwde flitser gaat dan automatisch af en zorgt voor egale belichting (zie foto als voorbeeld). Bij tegenlicht, zoals zonlicht of spotlights worden de foto’s mogelijk wazig en zijn de gezichten van personen niet goed belicht (zie foto als voorbeeld). Tegenlicht kan ook ontstaan door een spiegel of glimmende achtergrond. De flits van de BlitzBooth weerkaatst dan terug in de lens.

Bij het leveren houden we rekening met de juiste belichting. Samen kiezen we voor de best mogelijke plaats. Smile! 📸

3️⃣ Testfoto, smile!

Pak een leuk accessoire en neem een eerste reeks foto’s (zie video). De BlitzBooth maakt altijd 4 foto’s per sessie. Binnen een paar seconden na de laatste foto op de booth, zal de printer deze automatisch afdrukken. Gemaakte foto’s worden altijd digitaal opgeslagen in hoge kwaliteit. Deze foto’s ontvangen jullie kosteloos binnen 5 werkdagen na de boeking digitaal per mail. Deze foto’s zijn maximaal 7 dagen beschikbaar en worden vervolgens automatisch gewist in het kader van de privacywetgeving. Jullie zijn zelf aangewezen om de gasten erop te wijzen dat de foto’s na het printen ook opgeslagen worden.

We vinden het super om achteraf van jullie een recensie te onvangen zodat we onze diensten continue kunnen verbeteren. ⭐

Huurvoorwaarden

Versie juni 2024

Voorkomen van schade

Klant zorgt dat materialen van BlitzBooth op een droge en gelijke ondergrond geplaatst kunnen worden. In het geval van plaatsing van materialen in open lucht, zorgt de klant dat deze ruimte afgeschermd en overdekt is, opdat de weersomstandigheden redelijkerwijs geen schade kunnen toebrengen aan bijvoorbeeld betrokkenen en/of zaken van BlitzBooth.

Voorkomen van vloeistofschade

De BlitzBooth is niet waterbestendig. Indien er op de locatie zand, water, schuim, confetti of andere (vloei)stoffen gebruikt worden die schadelijk kunnen zijn voor zaken, is de klant verplicht ervoor zorg te dragen dat deze (vloei)stoffen niet in aanraking kunnen komen met materialen van BlitzBooth. Eventuele kosten die voortkomen uit schade worden volledig bij de klant in rekening gebracht.

Stroomvoorziening en brand

De klant zorgt voor 1 vrij stopcontacten (220 volt) binnen 3 meter van waar de BlitzBooth geplaatst wordt. Elke schade als gevolg van een falende en/of ondeugdelijke stroomvoorziening zal volledig bij de klant in rekening worden gebracht. BlitzBooth is niet aansprakelijk voor brand- en/of rookschade onstaan door een ondeugdelijke stroomvoorziening.

Annuleringskosten

Bij een eventuele annulering na bevestiging, brengen we €100 annuleringskosten in rekening. Bij annulering korter dan 10 dagen voor de boeking, brengen we €200 in rekening.

Privacy

De klant is zelf verantwoordelijk voor het vragen van toestemming aan gasten voor het maken van foto’s. Klant moet zelf de gasten informeren dat de foto’s lokaal worden opgeslagen en nadien ingezien kunnen worden door klant. Deze foto’s worden toegezonden aan de klant na de boeking en vervolgens binnen 7 dagen automatisch verwijderd in het kader van de avg.

Laden/lossen

Bij het leveren en ophalen van de BlitzBooth hebben we een vrije parkeerplaats nodig direct bij de locatie. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de klant en zullen achteraf door BlitzBooth in rekening worden gebracht.

Veiligheid materiaal

De klant staat garant voor de veiligheid van materialen van BlitzBooth ten tijde van het evenement waarop de BlitzBooth gehuurd is.

Gelezen en akkoord?

Vul dan je gegevens en handtekening in en let’s make memories together! 📸

SaveClear